Hvem er Soka?

Soka Spedition blev etableret i 1982. Vi har gennem alle årene arbejdet med transport til/fra Østeuropa, det ”gamle” Østeuropa, Grækenland, Baltikum og Mellemøsten og har derved oparbejdet en ekspertise og know-how, som gør, at vi tilbyder vore kunder den bedste service på disse områder.

Vi benytter både danske og udenlandske vognmænd. Alle biler er monteret med telefon, mail og GPS. Dette gør, at det altid er muligt for os at holde vore kunder orienteret om, hvor bilerne befinder sig.

Soka Spedition træffes døgnet rundt – året rundt.

Speciale i ekspresforsendelser

Vi arbejder hovedsageligt med transport af tørgods, såvel delpartier som full loads, til og fra ovennævnte destinationer. Et af vore specialer er ekspresforsendelser. Vi har gennem årene oparbejdet et netværk af vognmænd med forskellige biler, som gør, at vi udfører såvel små som store ekspresforsendelser.

Vi udfører desuden alt fra ADR-transporter til specialtransporter, og vi siger stort set aldrig nej til en opgave, men gør vort ypperste for at hjælpe kundens gods frem.
Soka Spedition udfører alle transporter, uanset størrelse, med en høj grad af service og integritet overfor vore kunder.

Familievirksomhed

I sommeren 2015 blev Soka Spedition solgt af Karen Marie Christensen til sin søn, Søren Spanggaard Christensen som led i et generationsskifte. Karen Marie Christensen gik desværre bort i sommeren, 2016, men hendes ånd omkring service og en proaktiv tilgang til opgaverne er fortsat en vigtig del af firmaet.

Værdier

  • Tilfredse når kunden er tilfreds
  • Ærlighed og gennemsigtighed
  • Personlig kontakt

Ekspertise

  • P-trailer på tværs af Europa
  • Dag-til-dag kurérservice
  • Fragt af overdimensioneret gods

Medarbejdere

Søren Spanggaard Christensen

Søren Spanggaard Christensen

Ejer & direktør

Jeg har arbejdet med transport og logistik i over 10 år, hvor jeg har erfaring med en lang række forskellige opgaver og udfordringer fra forskellige forretningsenheder. Med bred hands-on-erfaring i transportbranchen har jeg tilegnet mig stor know-how om lastbilfragt (FTL & LTL), logistik, specialtransporter (OOG), godsforsikring og transport i almindelighed.

Daniel Averhoff

Daniel Averhoff

Speditør
Tino Staub Olsen

Tino Staub Olsen

Speditør
Soka Spedition_medarbejder

Morten Wessel Søgaard

Speditør

Miriam Lund Rahbek

Bogholder

Har du brug for transport?

Kontakt os i dag og få et godt transporttilbud. Vi står altid klar ved telefonen, hvis du har brug for gode råd til din transport.